telefoonbeantwoording

Telefoonbeantwoording – professioneel en kleinschalig

Professionele kleinschalige telefoonbeantwoording…

De wereld verandert snel, ook de manier waarop we met elkaar communiceren.  We appen, chatten, bellen, mailen en twitteren wanneer het ons uitkomt. Bedrijven merken dat ook. Klanten willen snel geholpen worden. Willen vriendelijk te woord worden gestaan. Willen geen voicemail inspreken, omdat ze niet weten wanneer ze teruggebeld worden. Klanten willen geen nummer zijn, vervolgens horen dat ze nummer zoveel zijn in de wachtrij. Klanten willen goed geholpen worden, serieus genomen worden en willen iemand aan de telefoon krijgen die meer weet. Bij onze telefoonbeantwoording ben je aan het goede adres.

Flexibele telefoonbeantwoording

Wij zijn Top-telefoonservice, een kleinschalig bedrijf en bieden telefonische bereikbaarheid in de breedste zin van het woord. Je kunt:

  • jouw telefoon permanent doorschakelen of alleen op de momenten dat je het nodig hebt;
  • zorgeloos op vakantie gaan, terwijl je weet dat jouw telefoonverkeer in goede handen is;
  • op piekmomenten jouw medewerkers ontlasten.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Wij zijn er voor het Midden- en Kleinbedrijf! Met onze telefoonbeantwoording zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor fysiotherapeuten, ongediertebestrijders, makelaars, freelancers, paramedici etc. Wij beantwoorden de telefoon zoals jij dat voor ogen hebt, plannen afspraken in, beheren mailboxen en werken als virtual assistants.

Wij zijn trots op wat wij doen! Enkele reacties van onze bellers:

  • “Eerst telefonisch contact. Een prettig gesprek met de dame aan de telefoon. Topservice. Geen vraag is te veel.”
  • “Als ik 8 sterren kon geven dan zou ik het doen. Zeer snelle en professionele communicatie.”
  • “Heel vriendelijke vrouw aan de telefoon, zij verontschuldigde zich voor de vertraging, ze beloofde er meteen achteraan te gaan. Binnen 2 uur alsnog mijn product ontvangen en feedback werd ook meteen verwerkt. Uitstekende service.”
  • “Telefonistes zijn duidelijk en behulpzaam.”
  • “Zeer vriendelijke service”.

Interesse in onze telefoonbeantwoording?

Wij geloven in onze dienstverlening; kleinschalig en professioneel. Mogen wij u overtuigen? Wij  verdiepen ons in uw ‘tak van sport’ en u werkt ons in, kortom een telefoonbeantwoording op maat. Neem contact met ons op.

Telefoonbeantwoording – professioneel en kleinschalig

Je zou ook interesse kunnen hebben in